670  ₴
195  ₴
815  ₴
230  ₴
970  ₴
270  ₴
600  ₴
Переглянути ще
Сторінка 1 (всього сторінок 3)

Правильно підібрати кави і приготувати його хоче будь-яка людина. Для цього потрібні певні навички і знання. Ставлення до напою різний, деякі вважають за краще розчинна кава, інші використовують заварний мелений або виключно в зернах. У будь-якому випадку потрібно розуміти основні правила по вибору, причому однозначно сказати, що краще складно.

Як вибрати

Є 3 типи кави:

  1. Зерновий - краще купувати зерно правильної форми для робусти - 4-5 мм, для арабіки - 6-8 мм. На них не повинно бути плям, цілісність збережена. Коробка краще зі скла або жерсті. Чим довше лежить продукт на свіжому повітрі, тим швидше пропадає смак, аромат. Обов'язково дивитися дату обсмажування. Термін зберігання у звичайній упаковці - 1 місяць, в вакуумі - до півроку.
  2. Мелена - перевірити якість можна кинувши жменю в воду, каву залишається вгорі, домішки осідають. Упаковка повинна бути герметичною з фольги в 3 шари з клапаном. У запаху не повинно бути кислоти, гіркоти і цвілі. Придатність до 1 року.
  3. Розчинна - популярний напій, може бути порошковим і сублімованим.

Кожен вид хороший по своєму, тому вибір залежить від смакових уподобань.

Як зберігати каву

Зберігання залежить від типу продукту. Мелений швидко видихається, тому краще звернути увагу на зернову каву. Правильне зберігання зберігає свіжість до 2 місяців. Для цього підійдуть спеціальні пакети з клапаном, банки і пластикові ємності. Якщо виключити пакети, то краще використовувати герметичну кераміку або скло. Основний плюс в тому, що продукт не насичується стороннім ароматом.

Як приготувати напій в домашніх умовах

Є кілька правил приготування:

  1. Кава жирний напій, завжди потрібно очищати кавомолку, машину або турку від нальоту. Інструменти протирати насухо.
  2. Кращий кави буде в чашках з порцеляни, посуд впливає на піну.
  3. Використовувати тільки якісну воду з пляшок або після фільтрації.
  4. Краще співвідношення 16 мл води на 1 г кави. На кухоль 240 мл потрібно 2,5 ст. л.
  5. Вода повинна бути 92-94 градуса, щоб розкрити повністю смак.

Ми допоможемо купити зернову каву в Києві, співробітники можуть описати основні правила зберігання і приготування того чи іншого сорту.

Як отримати на сайті

Купити кави в зернах в Україні можна через сайт в кілька кліків. Каталог з товарами різних виробників, будь-який розфасовки. Оформлення замовлення проводиться через корзину, після чого заповнюється анкета на доставку. Додаткова консультація можлива за контактними номерами. Правильний вибір і приготування кави дозволить насолоджуватися напоєм, отримувати заряд бадьорості, а не просто пити його як воду.